Tam handling, tam superhelt

3.0
Jeg må godt nok indrømme, at jeg aldrig havde hørt om en superhelt ved navn "Daredevil" indtil jeg så filmen her. Og selv om traileren så ganske spændende ud, så skuffer filmen.

Selve handlingen er en tynd kop te, og filmen går og vakler mellem drama og action. (Og jeg fandt ingen af delene særligt vellykkede.) Desuden kunne nogle af scenerne sagtens undværes. F.eks den unødvendige slåskamp med Ben Affleck og Jennifer Garner på legepladsen. Grunden til at den var der, var sikkert bare for at give os noget action. I stedet for det burde vi se flere kampe hvor Daredevil kæmper mod skurkene.

Hvad angår skuespillet, så kunne de alle have gjort det bedre. Ben Affleck er kedelig som Daredevil, ligesom de øvrige personer. Med hensyn til Colin Farrells rolle som Bullseye, synes jeg at han opførte sig meget "Jim Carrey-agtigt", men det er ikke negativt ment da han overgår dem alle skuespilsmæssigt.

Derudover kan jeg sige at Ben Affleck aldeles ikke er udøver af martial-arts. Som så umiddelbart filmfolkene forgæves prøver at skjule med de hurtigt klippede billeder, men den går altså ikke.

Med det sagt, så lever filmen ikke op til det den burde. Så selvom jeg alligevel blev noget underholdt af den så får den med nød og næppe sine 3 stjerner, også heller ikke mere.
Daredevil