Sammenhængende Humor

4.0
Af Niklas Smidt

De siamesiske tvillingebrødre, Bob (Matt Damon) og Walt (Greg Kinnear), arbejder som kokke i deres egen, succesfulde restaurant i den lille provinsby ”Martha’s Vineyard”.
Hvert år optræder Walt i sit eget ”one”-man show, for venner og bekendte. Men det er ikke helt nok for ham. Hans store drøm er at blive Hollywood-skuespiller, men Bob har sceneskræk, og så er det lidt svært, når han ikke kan være på uden ham.
Men de tager alligevel af sted mod L.A. og Hollywood, selvom Bob ikke er meget for det.
Her møder de den super-sexede, halvdumme skuespiller/undertøjsmodel, April (Eva Mendes), som hjælper dem i gang med karrieren.

ORIGINALITET UNDERHOLDER

Farrelly brødrene, Bobby og Peter, har tidligere givet os succeskomedier som Dum og Dummere, King Pin, Vild Med Mary og Jeg, Mig og Irene. Nu er de tilbage med endnu en underholdende og original komedie med ”To I En”.
Hovedrollerne er indtaget af Matt Damon, kendt fra bl.a. ”Good Will Hunting”, og Greg Kinnear, ”Det Bliver Ik’ Bedre”, og de leverer som altid en god præstation. Samspillet mellem de to fungerer rigtig godt, - de veludførte, originale jokes og små sjove scener er med til at gøre filmen underholdende næsten hele vejen igennem. Til sidst bliver det en anelse for meget, men det har ikke den store indflydelse på den samlede bedømmelse.
Det nyeste stjerneskud i Hollywood, Eva Mendes, har efterhånden haft biroller i mange nyere film, og her har hun endnu en af slagsen. Hun spiller godt som den halvdumme April, og så er hun jo heller ikke værst at se på. Vi kommer uden tvivl til at se hende i større roller inden for kort tid.

PLOTTET HOLDER

Jeg kan godt lide Bobby og Peters film. Deres opfindsomhed og idérigdom gør filmene originale, og det er dejligt at se komedier uden så mange klichéer. Det gode plot med siamesiske tvillinger, hvor den ene vil være skuespiller og den anden har sceneskræk, er et godt udgangspunkt for en god komedie.
”To I En” er sjov og underholdende, og med komisk skuespil på højt plan, havner bedømmelsen over middel. Jeg giver fire ud af seks mulige stjerner.
To i en