Mht. The Oscars...

5.0
Jeg er en af de sene LOTR seere, der først fik taget mig sammen og set 3'eren igår aftes. Min forventninger var ikke skyhøje, men bestemt ikke lave, og jeg må ærligt indrømme at jeg blev en anelse skuffet.

2'eren kiksede efter min mening, fordi jeg mener at der ikke skete så fandens meget. 3'eren må jeg starte med at sige, at der sker skam nok. Der er kamp fra start til slut, og dette har nok gjort nummero tre til publikums favoritten. Filmen ER magisk og storslået, det kan selv jeg ikke komme udenom, men med henblik på Oscar-uddelligen i søndags, hvor jeg på mit værelse sad klistret til skærmen, så må jeg sige er der er priser iblandt der bestemt ikke burde være givet til LOTR. Lad mig opremse hvilke: bedste sang ("Into the West"), bedste klipning og bedste manus. I disse tre kategorier var LOTR bestemt ikke den bedste.

Bedste sang burde være gået til Triplets des Belleville (der jo næsten udelukkende består af sange!), bedste klipning til City Of God eller Master and Commander og bedste manus. til Mystic River (der dog har sine små dumheder, men masser af guldkorn i manusskriptet!).

Mht. bedste film, så havde jeg hellere set Lost In Translation eller Msytic River vinde, men DET er jo en smagssag, hvorimod de andre er tekniske vurderinger.
Ringenes Herre - Kongen vender tilbage