En smule skuffende

3.0
Filmen handle om en mand ved navn Ruben Feffer(Ben stiller) som er meget forsigtigt mand, som arbejde i et forsikringsselskab og han er en af deres bedste mand, fordi han er så forsigtigt med altid. Han bliver så gift og første dag på hans bryllups rejse, går hans kone Lisa(Debra Messing) i seng med den lokale dykker instruktør og i vrede tager han hjem alene. Derefter møde han Polly(Jennifer Aniston), han ikke har set siden, da de gik i skole i middel klasse og da hun er helt anderledes og langtfra at være forsigtigt, som han er, er det en mulighed for at prøver noget nyt! Han dater hende så, og kommer ud til nogen uheldig episode…..

Filmens titel passe meget fin, da Polly bare dukker op og forandre Ruben og den er meget sød. Skuespiller præsentation er i orden og der er nogen sjove scener. Men Desværre er der også nogen række klichér, som trækker filmen ned. Det er specielt nogen af de stede, hvor det skulle være sjovt, hvor man har set det i andre filmen, eksempel han skal på toilet og bliver busted i det mest pinligt situation. Slutning er også tavligt og alt for forudsigeligt. Man får også alt for lidt at vide om Polly, der bære filmens titel og hun fortæller kun lidt om sig selv og seerne burde at vider mere om hende! Jeg ville….stort minus her!

I starten af filmen, virker det lidt frisk og en nytænkt komedie, men jow længer ind i filmen, kommer kliché. Ben Stiller er meget fin som den forsigtigt mand, og er alt tid sjov som vi kende fra "Meet The parents" og "Vild med Mary" og Jennifer Aniston spiller utrolig sød i filmen, en dejlig karakter og er godt på vej til at bliver større skuespiller, men mangle det sidste skub. Det er vist nok også første gang jeg har set Drbra Messing fra serien ”Will & Grace” og hun yder sin karakterer i filmen rimelig godt og ligne ikke sin karakterer fra hendes serie, men det gør Aniston desværre lidt fra hendes serie ”Venner/Friends”.
Men Så Kom Polly