T.R.I.V.I.E.L.

2.0
Narkobaron tilbyder en stor belønning til dem der befrier ham, så politienheden S.W.A.T. må prøve at forhindre at det sker.

En af de her næsten ligegyldige trivialiteter af en actionfilm, som der kommer så mange af fra Hollywood og hvor man kun får lige hvad man kan forvente, intet mere og her i den tynde ende.

Man har hyret et par store navne til at stå på plakaten, lader dem rende lidt rundt og se seje ud, skyde og kæmpe lidt og så er succesen hjemme. Men hverken Jackson eller Farrell kan redde denne hurtigt glemte tju-bang film for at fremstå klichefyldt og kedsommelig, og de gør heller ikke meget for at forsøge. De spiller med en sløsethed som om de blot skal have det overstået, hævet deres enorme løncheck og så videre til næste film. Men de spiller også nogle roller, der heller ikke på nogen måde udfordrer dem eller blot har en flig af interesse man gider involvere sig i.

Handlingen er forloren og de mange skyderier er kun momentvis spændende eller sjove. Særligt slutningen virker totalt grotesk, da Farrell vælger at kæmpe mand mod mand mod skurken, hvem ville dog for alvor finde på at gøre noget sådant når han bare kunne anholde ham, da han jo er bevæbnet.

Ingen grund til at spilde meget mere tid på den her, man husker den alligevel ikke og der er så mange bedre film, også i den her genre. Filmen er for i øvrigt bygget på en Tv-serie fra 70’erne.
S.W.A.T. - Politiets Eliteenhed