"and call off christmas!"

5.0
YaY!
Man kan enten lig' denne film eller også kan man ikke...og jeg tror de fleste kan lig' den! -Jeg har lagt mærke til,at hver gang (ca. 3) TV2 har vist filmen en søndag aften, har den været topscorer! -det fortæller lidt om hvor god denne film egentlig er!

Min favorit person er -selvfølgelig- Sheriffen (Alan Rickman), for mig gør han hele filmen værd at se. Han overspiller, men ikke på en dårlig måde. Man kan se og hører, at han ved lige præcist hvad han laver og hvor langt ud han kan gå, før det bliver for meget af det gode.

Kevin Costner derimod...jahh man kan sige, at han er den amerikanske udgave af Robin Hodd -det er sådan en skam, at han ikke bare prøver en form for engelsk -eller også har han, men det lød så forkert, at man lod ham tale med sin amerikanske accent.

Men lige meget hvad, så er filmen værd at se mere end en gang. Jeg syntes, at Sheriffen (Rickman) bliver sjoverer og sjoverer for hver gang jeg ser den.

ET GODT RÅD; få fat i den Special Edition som er kommet på gaden for omkring 2 måneder siden...der er de scener som Costner bad om at bliver fjernet med i filmen. Jeg har selv købt den, og indrømmer da gerne, at vi måske ikke er gået glip af det vildeste, men jeg syntes det skulle have været med, det giver ligesom en mere hel film...så få fat i den, den koster ikke mere end 100kr. så det er ikke det vildeste...men skynd dig, for efter hvad jeg har hørt er der ikke uendeligt af dem...

Så alt i alt er Robin Hood; Prince of Thieves en brandgod film. Den har action, romantik blandet med Rickman's (altid) veloplagte talent for både alvor og sjov!
Robin Hood - den fredløse