det værste møg !!

1.0
Filmen er lavet af Martin Brest (Scent of a Woman, Midnight Run) og er en romantisk komedie med Ben Affleck og Jennifer Lopez. Filmen handler om en gangsteren som har en noget lav status i mafia verden.

Larry Gigli (Affleck) får en opgave som er noget større end han selv kan klare den, det får hans chef til at sende ham hjælp i form af Ricki (Lopez), en smuk frigjort kvindelig håndlanger som også er lesbisk. De skal passe på en rataderet ung mand som er bror til en chefanklageren i Chicago, som skal afpresset lidt.
Gigli falder selvfølgelig for den uopnådelige Ricki og vil derfor gå meget langt for at vinde hendes kærlighed.

Filmen havde fået utrolig dårlige anmeldelser og det fik mig til at blive ret nysgerrig og desværre bruge tid på denne stykke ... ja jeg kan vel sige lort !

Det først man kan spørge sig selv om når man ser en film som denne er vel, hvorfor hvordan blev den overhovede lavet ? Svaret er vel at på papiret så det ret godt ud - man havde 2 store Hollywood stjerner - hvem ville ikke gerne se dem bliver forelsket på det store lærred ?
Det føles som hele film er produceret, skrevet og filmet over en weekenden, som ingen har haft tid til at tænke eller gennem se matrialet.

Det værste ved filmen er at den er utrolig kedelig, alle optagelser foregår i et par lejligheder, et par butikker og en bil. Og når Larry ikke prøver at score Ricki, er hele handlingen at dæmpe den rataderede unge mand som de er sat til at passe på.

Hvordan de 2 er blevet kærster ( eller har de slået op ? ) i virkeligheden er ikke til at forstå, for de har overhovede ikke noget kemi sammen i filmen.

Hvad kan man forvente ?

- en scene hvor Jennifer forklare hvorfor hendes kusse er mere erotisk end Bens pik.( kussen er som en mund og derfor vil --man hellere kysse den !!!)

- Ben føre en monolog med sit spejl om hvor lækker og "bad" han selv er.

- et par gæsteoptrædende i form af Al Pachino og Christoffer Walken.

- dialoger som ikke eksistere i den virkelige verden.

- en sexscene mellem Ben og Lopez som får sexscenen mellem Trinity og Neo i The Matrix Reloaded til at virke god.

Den eneste sjove scene er filmen er hvor de lige er forbi Larrys mor som fortæller om hvor vild hun var i hendes unge dage.
Jeg kan ikke forstille mig en være måde at bruge 2 timer på, selv slutningen er som man er løbet tør for bånd og bare holder der. Jeg vil ikke anbefale filmen for nogen pris, det skulle da lige være fordi jeg vil lave pis med nogen.

Jeg vil give filen 1 stjerne ud af 6 og det kun fordi jeg ikke kan give den mindre.

Jesper Sørensen
Tough Love