Bedst i genren og rendyrket !

6.0
Black Pearl fra SKUM anbefalede at se den, og det var en avanceret rendyrkelse af eventyrgenrens pirathistorier med inspiration fra film, bøger, tegneserier og teater, effektfuldt og talentfuldt mixet med traditionelle gags, nye idéer og nutidens avancerede teknik.
Vil du have eventyr, spænding, drama, romantik, humor, ... vil du opleve overraskelser, risikable handlinger, kamp på liv og død for æren alene eller nådesløs krig for retten til et liv og en død. Vil du se den dybeste kærlighed og det største mod. Vil du opleve vidunderlig skønhed og de ækleste rædsler, vilje, desperation, held, afmagt, enestående frækhed, vidunderlig charme, obskønt snobberi, jordbunden loyalitet, ... og vil du se det hele fremført med både crazy - og klassisk jordbunden humor i en tradition, der strækker sig fra diletantkomedier over markedsgøgleren til Marx Brothers, så er der kun en vej ...
Kulisserne er perfekte og alle forstår at overspille deres roller tilstrækkeligt i en total vanvittig historie, som vil tryllebinde dig, hvis du bare gider slappe af og leve med.
Føl solen brænde, fornem lugten af fisk og tjære og den salte smag på dine tørre læber. Lad den lunkne, krydrede og sødlige rom væde din tunge og hør bølgerne under dig slå mod skibssiden og riggens knagen over dit hovede.
Hun er det bedste skib på de syv have og bemandet med nådesløs viljestyrke. Må hun finde lykke og held på sin færd.
Hermed mine bedste ønsker til Black Pearl og tak for piratfilmen over dem alle.
:9
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse