Rambo Møder Marshal Samuel

3.0
Efter at have deltaget i krigen i Kosovo, lider den forhenværende elitesoldat Hallam (Toro) af posttraumatisk stress og det får ham til at begynde at jage mennesker. En tidligere FBI- gent (Jones) og nu skovmand, kaldes ind for at opspore og stoppe ham.

En film hvis historie minder meget om ”First Blood” med Sylvester Stallone, og også en film som man kan undre sig over at nogen har gidet lave. Ikke at den er dårlig, som rendyrket actionthriller er den sådan set okay, men det burde have været tydeligt helt fra starten at den aldrig ville blive noget særligt, eller bare rigtig god for den sags skyld. Den er i hvert fald ikke på nogen måder hverken dybsindig eller tankevækkende, og man kommer aldrig ind i problematikken omkring traumatiserede krigsveteraner som handlingen ellers svagt kunne antyde, og som actionthriller er den kun okay, altså middelmådig.

Den har et par medrivende og spændende actionscener, og den spinkle handling skrider fremad i et godt tempo, så jeg kedede mig da ikke, men jeg undrede mig nu alligevel hvad der har drevet folk til at gide lave den.

Til at spille hovedrollerne har man hyret nogle gode solide navne, og Jones gør det egentlig helt fint, men rollen han spiller har vi set man spille flere gange før. Toro der normalt må anses for at være en god skuespiller, har jeg det til gengæld lidt svært med her i filmen, jeg kan bare ikke se ham som toptrænet dræbermaskine, selv om han sikkert prøver efter bedste evne. Men han virker en anelse malplaceret. Danske Connie Nielsens rolle må siges at være lidt af en ligegyldig bagatel, selv om hun får en del spilletid.
The Hunted