Rise of the evil!

1.0
Gode gyserfilm er sjældne. Det er virkeligt blevet et problem for Hollywood, at lave en god og uhyggelig gyser. "Texas Chainsaw massacre" fandt jeg meget god, men ellers skal vi mange år tilbage for at finde en ordentlig gyser fra USA. Japanske gyser har umiddelbart overhalet de amerikanske, og der er intet at sige til det.

Uinspireret genbrug og meget tynd omgang sjask. Jeg kan ikke forestille mig, at hensigten med denne film var at tjene penge. Hvor naiv er man så, om jeg må spørge? Man er da udmærker klar over, at man har problemer med at sælge de uoriginale samlebåndsgyser, men alligevel forventer man at sælge sit produkt? Men indrømmet, jeg ved ikke hvordan det er gået med denne film, om den blev afvist eller om den blev succes. Der hvor jeg kommer fra, har filmen højest kørt 2 dage i biffen. Jeg kan ikke forestille mig, at denne skulle have tjent en helvedes masse.

Jeg har heldigvis ikke brugt penge på denne film, min bror er stor tilhænger af alle slags gyser, så var han så venlig og gav mig lov til at låne filmen.

Jeg har ikke mange ting at sige om denne film, kun at den er så dårlig, at det er uhyggeligt. Meningen er nok at lave flere efterfølgere, og uhyret vil selvfølgelig overleve uanset hvad, længe nok til at lave trilogi.

Det eneste der er skræmmende ved denne film er, at der højest sandsynligt kommer en 2’er. Freddy og Jason burde tage til helvede og aldrig komme tilbage. Det ville ikke kun gavne menneskeheden, men også filmbranchen.
Freddy vs. Jason