Løb for livet!

2.0
Der udkommer lige lovligt mange gysere med svingende kvalitet. I år er der allerede lavet en lang række gyser, som svigter en del.

Konceptet er ganske enkelt. Man finder nogle unge talentløse skuespillere, (drenge og piger). Pigerne skal helst have patterne til knæerne og de skal være ualmindelige ubegavede blondiner. Drengene skal også helst være overpumpede og på steroider, men alligevel ryster de i bukserne når de ser bøhmanden.

Replikkerne er rædselsfulde og uoriginale så det batter. I dag er det forholdsvis nemt at lave en gyser. Men finder flok unger, som gider rende rundt i skoven og tjene lidt penge der svarer lidt over deres bistand og SU, og bøhmanden skal være en menneskeæder. Bon appetit. Hov, man skal også have et kamera. De unge skuespillere i filmen slås som regel om at levere den dårligste præstation.

Professionel produktion, som byder på flere gode scener. Og det var filmens største overraskelse. Og det bedste ved filmen er så, at den ikke lader op til flere fortsættelser. Underholdende er det når flok unger jages i skoven, men til en vis grænse, men også kun fordi filmen har kort spilletid. Ellers kan man endnu engang nyde en film med vold uden grund, velbekom.

Efter en debat her på scope med Storaro, don og mig, så jeg endelig filmen, men heldigvis uden at betale. Denne gyser var med til at understrege, at jeg ikke skal smide flere penge i dem, der er ingen grund til det. Man har alligevel set det hele før.
Wrong Turn