God underholdning

5.0
Helt klar god søndags underholdning. Med hensyn til om Johnny-boy skulle have haft en oscar. Nej, det synes jeg ikke. Han spiller da godt, men der er mange andre film, som han burde have fået en for i stedet. Man skal nok være naiv, hvis man tror, at han ikke får en i løbet af de næste par år. Det var til gengæld også på tide, at Sean Penn fik lidt anerkendelse fra Hollywood. I det hele taget var det fem gode skuespillere der var nomineret i år. Hvadenten Benicio, Sean, Jonny, Jude eller Bill havde fået den, havde det været en god skuespiller (i min bog), som havde fået prisen. Man kan så diskutere om de ikke har haft større præstationer i deres karrierer, hvor de burde have været nomineret i stedet for. Jeg har lige et spørgsmål til pigerne og det er helt alvorligt, for jeg er nysgerrig: Hvordan kan det være, at der er så mange piger/kvinder som bedømmer en film udfra hvor lækre de mandlige skuespillere er?? Den kan være nok så dårlig. Et eksempel fra en samtale jeg havde med en pige: "jeg synes Pearl Harbor var noget af det værste kliché lort, som nogensinde er lavet". Hendes svar: "Hvad snakker du om? De (Affleck & Hartnett) var da lækre!!" Er der ikke nogle af jer der synes, at det virker lidt overfladisk?? Jeg spørger bare.
Det undrer mig nok, fordi jeg aldrig kunne forestille mig selv sige: "Handlingen var total dårlig og kliché, dårligt skuespil men "the Wedding planer" var stadig en feeed film, for hold kæft hvor var Jennifer Lopez lækker".
Nu har jeg f.eks. set tre af de seneste film, som Eva Mendes har medvirket i: "2 fast 2 furious", "Out of time" og "once upon a time in Mexico" og jeg synes hun er vold lækker, men det har da ikke forhindret mig i at synes, at det var tre skod film. Nok om det. Er bare nysgerrig.
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse