Mesterværk

6.0
Jeg kan slet ikke forstå jer der siger at filmen er dårlig, skuespillet er dårligt og historien tynd. Dette er absolut en af de bedste film jeg nogensinde har set.

Bill Murray's præstation er simpelthen fremragende, jeg havde gerne set ham få oscar'en men den gik desværre til Penn, som jeg da også synes var fremragende.

Scarlett Johanssen spiller også sin rolle ganske glimrende, og så var hun kun 18 da filmen blev optaget.

Den stemning som Sofia har formået at skabe mellem de to, og den stemning der iøvrigt er igennem hele filmen rører mig dybt i hjertet.

Spillet mellem de to "loste" amerikanere og japanerne, bliver fremført på en sådan måde, at man ikke er i tvivl om hvordan det er at være alene, i et fremmed og så anderledes land, uden nogen som helst. Filmen er en dejlig hjertevarm film som svæver helt nede på jorden, og blir der hele filmen igennem, det er Bl.a. derfor jeg har kastet min kærlighed på denne film. Da jeg efterhånden er blevet godt træt af alle de film, der er kastet flere 100 millioner dollars efter, og alligevel ikke formår at, underholde og ramme noget som helst i folk. De blir efterhånden bare lavet, for at lave noget.

Jeg synes denne film er et mesterværk, fantastisk at det har ku ladet sig gøre at lave så smuk en film på et lavbudget og på kun 27 dage, et glimrende alternativ til de store kassesuccer. Fantastisk

Men det er selvfølgelig kun min mening, i andre har ret til jeres, og gudskelov har vi forskellige meninger. Peace and out------->
Lost in Translation