Hmmm selv

1.0
Fint nok du ikke kan bruge min mening. Jeg kan heller ikke bruge din specielt til meget. Det virker kun som om, at du kan komme med kritk, fordi jeg kommer med kritik af denne film. Jeg har i det mindste givet flere eksempler på hvorfor jeg ikke kan lide denne film.
1 millard? Puuha det var mange mennesker. Er det grunden til at den blev et flop i forhold til hvad studiet havde regnet med den ville indspille?? Er det grunden til, at den blev kåret til årets dårligste film af alternativet til oscar uddelingen, hvor man kårer årets dårligste film. Den var i top sammen med "Freddy got fingered" med Tom Green og "300 miles to Graceland". Siger alt. Så selv i Amerika er der mennesker, som synes denne film er noget crap, til trods for at de har lavet den så patriotisk som overhovedet muligt.
Du må kende mange mennesker, siden du kan stå inde for, at så mange kan lide den. Det er der sikkert også, men siden hvornår er noget rigtigt, bare fordi mange synes det. Så må nazisterne jo også have haft ret under anden verdenskrig, for de var jo mange. (Drastisk eksempel, men overdrivelse fremmer forståelsen)Jeg kender også mange mennesker, men de eneste jeg har mødt som kunne lide den, var to poptøser, som kunne lide den, fordi Ben & Josh var lækre!!
Desuden drejer det her sig om, at tilkendegive sin mening om en film man har set. Det har jeg gjort. Så den med "lad være med at se den". Den er sgu da lidt for sen nu, ik?? Hvordan kan man have en mening om en film, hvis man ikke har set den?? Hvis folk siger til dig, at de har set en lortefilm, siger du så: "Jaaa men det var din egen skyld, du kunne bare have ladet være med at se den"?? Personligt har jeg ikke en forudindtaget mening og lader folk tvivlen komme til gode og hvis jeg nogensinde skulle se en Michael Bay film, som overraskede mig positivt, ville jeg da tilkendegive dette. Hvis du hentyder til, at jeg bare kan lade være med at se Pearl Harbor igen, så har du ret. Det har jeg sgu da heller ikke tænkt mig, men nu har jeg set den og kommer med min mening om den. Du synes måske kun, at det er folk som har noget positivt at sige om denne lortefilm, som bør få lov??
Med hensyn til, at det skulle være overfladisk at interessere sig for instruktør etc, er da noget af det dummeste jeg længe har hørt. Hvordan kan det være overfladisk at interessere sig for at få noget mere baggrundsviden om visse ting, hvad det end måtte være?? Jeg kan lige forestille mig en folkeskolelærer: "Ja børn, så skal vi læse denne bog af H.C. Andersen, men ham kommer I ikke til at lære om. Det ville bare være overfladisk. Nøjes med at læse bogen."
Jeg troede ellers, at det IKKE at interessere sig for det, kunne betegnes som overfladisk, men der kan man jo bare se.
Jeg ved ikke med dig, men jeg ser og nyder en film, når den er værd at nyde. Jeg sidder sgu ikke og overbeviser mig selv om, at en film er fed, hvis den ikke er det. Det svarede jo til, at jeg sad og skraldgrinede i biografen af en komedie, som ikke var sjov, men "nu var jeg jo inde og se en komedie, så skulle jeg fandedme også grine"!??! Nej jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en film, hvor jeg har grint så meget, som jeg gjorde under Pearl Harbors ene kliché scene efter hinanden. Det skulle da lige være den lige så forudsigelige "the Patriot" med Mel Gibson. Han burde have stoppet ved Braveheart, der var en hel del bedre.
Nu kan jeg jo passende runde af med din anmeldelse. Du siger, at "Save the last dance" rammer dig og det er jo en pigefilm, så det er nok ikke så underligt. For jeg tror ikke, at der er så mange fyre, som synes at historien om en hvid danse tøs, der efter en tragisk ulykke flytter til et sort kvarter, hvor hun bliver "down" efter at have vist, at hun også kan være nede med lortet, er særlig interessant. Så fremhæver du, at rapperen fra Onyx, Fredro Starr er en god skuespiller. Hmmmmm. Her får du så min mening: Jeg har hørt og fulgt med i hip hop siden starten af 80érne og jeg har endnu ikke set en rapper, som var en god skuespiller. Det er jo derfor, de valgte at rappe. At verden så er skruet sådan sammen, at bare man er et kendt ansigt, så kan man få en filmrolle, kan vi jo så kun ærgre os over. Jeg vover at påstå, at helvede fryser over, før vi ser Fredro, Ja Rule, Ice T, Ice Cube, Pras, LL Cool J, Fat Joe, Mos Def eller nogle af de mange andre rappere, som har forsøgt sig på det store lærred, modtage en Oscar, for bedste hoved eller birolle i en film.
Faktisk de to eneste præstationer, som jeg kan komme på, som ikke grænser på kanten til det pinlige, er Ice Cube i "Boyz´n the hood" og Eminem i "8 Mile". Begge selvfølgelig også i film, som omhandler noget de burde kende til.
Så fik jeg også indflettet lidt kritik af din positive kritik af "Save the last dance" yeah, Plllease save it.
Pearl Harbor