Berusende, gribende og flot!

6.0
For mig er en film med Nicole Kidman et must. Jeg er dybt fascineret af denne fantastiske Australse skuespillerinde og glædede mig meget til at se "Cold Mountain" i biografen sammen med gode venner og lad det være sagt med det samme; Jeg/vi blev IKKE skuffede!

Sikken en historie og sikken en oplevelse. Fantastiske og flotte billeder og fremragende skuespil, ikke mindst af Renee Zellweger.

Jeg synes filmen skildrer Inman´s (Law) lidelser og strabadser så realistisk som det er muligt, ligesom Ada´s forvandling fra overklasseløg til et selvstændigt menneske, takket være Ruby Thewes. (Zellweger) Skønt også at se Natalie Portman igen spille en seriøs rolle. Det har jeg savnet siden "Leon".

En anden god ting ved "Cold Mountain", var vi enige om bagefter, er at den ikke slutter sædvanligt som patrotisk og sukkersød USA romantisk, men holder historien hele vejen. (Næsten) (Måske de har lært lidt af danskernes sucses v. Emmy-uddelingerne ?)

6 á 6 stjerner herfra og klart en film som lander i DVD samlingen. En oplevelse, for mig, på højde med "Eventyret om Ringen".
Tilbage til Cold Mountain