How To Make A Moneymaker

2.0
Journalist (Hudson) vil bevise hvordan man mister en fyr på maksimum 10 dage, ved at være for klistret og sød og skrive en artikel om det. Hvad hun ikke aner er, at den fyr (McConaughey) hun scorer til sit eksperiment også har et væddemål kørende, om at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på 10 dage.

Det her er den sædvanlige letbenet kærlighedskomedie skåret efter den typiske skabelon. To mennesker mødes, forelsker sig, men har en hemmelig dagsorden. Den afsløres og krisen kredser, for at de så til slut alligevel finder sammen.

Den her gør intet for at føje blot en smule fornyelse til, men træder bare rundt i alle klicheerne som denne genre efterhånden hæmmes af, uden at den er hverken værre eller bedre end mange af de andre af denne type film. Jeg har efterhånden bare set det for mange gange, og selv de bedste i genren begynder at kede en på den baggrund.

Jeg anerkender at Hudson er sød at se på, og at McConaughey er god til at spille den charmerende fyr, og det er disse to der gør at filmen ikke får bundkarakterer.
How to Lose a Guy in 10 Days