bedre end 1eren

4.0
Da jeg så den første the fast and the furious blev jeg dybt skuffet. Der var ikke nok action. Actionen var for kedelig, men jeg kan da også godt forstå at der er en del der kan lide den for den underholder okay i nogle perioder, synes jeg. Jeg havde bare forventet noget mere. Jeg har ikke anmeldt den her på scope.

Jeg synes til gengæld at denne er mere intersant end den første. Intersant action flotte scener. En rigtig drengerøvsfilm, for alle der kan lide bilspil og lignende. Et adrenalinmonster der har en god underholdningværdi. Når de kører, ser det flot ud og det er fra nogle flotte vinkler de har sat kameraet.

Skuespillet er til gengæld ikke noget af råbe hurra for. Paul Walker spiller lidt usikkert efter min mening. Tyrese har ikke gjort så meget ud af sin rolle, men den er også perfekt til ham. Eva Mendes spiller fint og som man forventer. PS. Hun er vildt lækker.

Handlingen er lidt gammeldags men det er jo ikke det man kommer efter. Den er noget svær at forstå. Jeg har i hvetfald ikke fattet den hele endnu.

Alt i alt en fin film med en god film med en fin underholdningsværdi. God action. Godt tempo, og bedre end den første, selvom det plejet at være 2eren der er dårlig var det en god popcornsfilm uden de store overaskelser, men med god underholdning

PS. Har nogle hørt om en 3er. Bare nysgerrig.
2 Fast 2 Furious