Vellykket Kliche

3.0
En gruppe unge mennesker er strandet i et øde skovområde, hvor en familie af kannibalistiske indavlet freaks jager dem.

Morsomt underholdende splattergyser, uden den store handling eller nogen former for dybsindigheder (hvem der også havde regnet med det?) men med et godt tempo og flere medrivende situationer.

Teknisk er det godt lavet til prisen, både hvad angår det blodige makeup arbejde, kamera, computereffekter og klipning, så man kan ikke belaste filmen noget på den konto, og det hænger tillige fint sammen.

Uhyggeligt er det ingenlunde, eller i hvert fald kun sjældent, og kannibalerne er for groteske til min smag, til at man tror helt på dem som mennesker. Men der er flere fængslende scener, blandt andet oppe i træhytten.

Filmen har en masse af de dumheder, som så mange andre gysere med unge mennesker har, hvor de opfører sig særdeles påtaget tåbeligt (som at lede efter en lokum i kannibalers hytte, også selv om de ikke vidste på det tidspunkt at de var i fare. Men hvem ville gå på wc i hus der så sådan ud?). Men alligevel fandt jeg, at persongalleriet var bedre beskrevet end vi normalt ser i denne genre, og så kan man tillige nyde nogle smukke sexede piger og drenge (jeg er nu mest til pigerne, men smag og behag), så også der er alt som det skal være.

Men altså ikke nogen stor eller vigtig film på nogen måde, men inden for sine rammer og det univers den foregår i, fungerer den godt.
Wrong Turn