Det er ret underholdende...

4.0
Jeg vil bare lige bakke Thomas op i noget af sin anmeldelse…
Nu har jeg personligt været fan af begge serier i noget tid, så mit indtryk af filmen er nok ikke videre objektivt, men ikke desto mindre fandt jeg filmen virkelig underholdende..

Som Thomas nævner, er selve crossover-konceptet jo så grinagtigt, at det næsten må blive seværdigt, og det gør det sandelig også..
Den første del af filmen, er til tider lige ved at kamme over i dårlig ”teenslasher”, men til gengæld er det endelige opgør usandsynligt grotesk og underholdende – det tilfredsstillede i hvert fald mine blodige forventninger..

Derudover er filmen, efter min mening, direkte befriende på ét punkt! – nemlig fordi den formår at revitalisere nogle elementer fra 80’er-gyserne. Personligt er jeg i hvert fald træt af postmoderne gysere som Scream og Urban Legend der med prætentiøse referencer og intertekstualitet, forsøger at fungere som slasherfilm. Her rammer Freddy vs. Jason efter min mening, et næsten udtørret område, og leverer underholdningen uden indbildsk indpakning.
Det er selvfølgelig uoriginalt så det basker, men stadig virkelig underholdende og det er vel denne films eneste raison d’etre…
Jeg vil derfor gå så langt, at tildele filmen hele 4 stjerner – nok en subjektiv bedømmelse, men hva fanden..

Desuden tror jeg at denne film bliver starten på en lavine af: ? vs. ?
Som Don nævner, er der vist planer om at Ash fra Evil Dead-trilogien bliver kastet ind i arenaen, og så er Aliens vs. Predator jo også på vej… Mon ikke der dukker nogle flere op?
Freddy vs. Jason