Mens vi venter på endnu en!

3.0
Ridderne om det runde bord er ganske fornuftig film, der desværre afbrydes for meget af den kedelige kærlighedshistorie. Jeg havde forventet lidt mere blod på tanden, men desværre ender filmen med at være en rendyrket kærlighedsfilm, og det kan jeg ikke rigtig se fidusen i.

Budgettet er relativt lille og det går selvfølgelig ud over kampscenerne, som hverken er medrivende eller særlige blodige. Filmens musik er det eneste positive, og er med til at løfte filmen på en højere plan.

Sean Connery vader igennem med en rutinepræget præstation, mens Gere er en lidt mere interessant figur, men han er set bedre.

Filmen går slet slet ikke i dybde med tingene, myten om Kong Arthur og alle de riddere udebliver som man ellers havde håbet på at finde i filmen, og det eneste vi har tilbage er et forelsket par. Filmen efterlader intet andet end en stor undren.

Jeg ser virkelig frem til Jerry Bruckheimers projekt om Kong Arthur, som vi kan opleve meget snart. Jeg tror at den bliver noget bedre end denne her.
First Knight