elendig ramasjang!!

1.0
Magen til hjernedød tjubang skal man lede længe efter! Filmen er på intet tidspunkt hverken spændende, cool eller det der ligner sammenhængende! Det at den er så utrolig kedelig og uinteressant gør at man ikke gider tage stilling til nogen af de medvirkende eller deres situation så man sidder bare og håber at alle skyder hinanden, gerne hurtigst muligt!!

Actiondelen, der burde være det store plus, er heller ikke noget at råbe hurra for og er for det meste temmelig klicheefyldt! Det er også til tider utrolig plat og man krummer altså tæerne mere end en gang! (hvor mange penge har ham gutten med bazooka-kufferten mon fået for at være med??)

Eneste lille lyspunkt er Antonio Banderas, der ganske vist er helt anstændig som toptunet lejemorder og så er Tarentinos cameo også meget kærkommen, men ellers er der ikke meget der kan hjælpe denne fuser fra at blive glemt ligeså snart den er slut!!!

Jeg ved meningen er at den skal være stilbevidst, sej og kultagtig, men den er tydeligvis lavet for et mindre budget end en skolekomedie og det lyser igennem alt for mange steder og hele molevitten falder til jorden med et dumpt drøn uden nogensinde at have været spændende, sej eller alt det den skulle have været!

Se i stedet "once upon a time..." der trods alt er lidt mere ved!!! Det skyldes nok højstsandesynligt Johnny Depps tilstedeværelse! Han er typen der bare kan rede enhver film fra at falde helt igennem isen, men desværre var han ikke med her for at lave samme trick...
Desperado