stemningsmættet

3.0
Debutantinstruktøren Rand Ravich fremviser et stærkt talent for spænding i de individuelle scener, men han har ikke rigtig sans for den gode historie. Den første halvdel af filmen virker lettere kedelig og snøvlende, om end udgangspunktet er en fin vinkel på alien attack. I sidste halvdel tager Ravich sig sammen og giver os en overordnet spænding og mystik, men historien fanger publikum for sent til at gøre filmen decideret god. Hitchcock er forbilledet, og stedvis gør Ravich mesteren kunsten efter.

Johnny Depp manglede vist penge, han virker lidt ligeglad med resultatet i denne hans mest kommercielle film før Pirates of the Caribbean. Men han har selvfølgelig hans evig unikke karisma, som altid gør hans film seværdige. Charlize Theron fortsætter med næsten nøjagtig den samme rolle, hun havde i den mere vellykkede Djævlens Advokat, og hun gør det da udmærket, uden at imponere. En nogenlunde tilfredsstillende debut, for en instruktør, der vil mere end han kan.

(Af ren nysgerrighed, hvilken film er det Depp og Theron ser cirka halvvejs inde i denne film? Er det Orson Welles' Polities Blinde Øje eller tager jeg helt fejl?)
The Astronaut's Wife