Nemlig

6.0
Du har ret Mr. Papadoupulos. Det er sjældent, at man kan kalde en krigsfilm for smuk, men billederne i denne film gør den netop til det. Ja næsten poetisk smuk.

For slet ikke at snakke om musikken, som sublimt bliver leveret af vor tids Ennio Morricone, Hans Zimmer. De to har tilsammen stået for 80 % af de flotteste film temaer nogensinde. Jeg har da også søgt land og rige efter titel nummeret til denne film, som også bliver spillet i traileren til filmen. Det er ikke lykkedes mig og jeg læste i et interview med Hans Zimmer, at nummeret aldrig nåede med på soundtracket, da Terrence Malick valgte det fra. Surt da det bliver brugt så meget i filmen.

Jeg så denne film første gang på natfilm festival kl 0:00 og kæmpede derfor for at holde mig vågen, da det er en lang film. Derfor var det først, da den udkom på dvd, at jeg lagde mærke til, hvor smuk, barsk og medrivende den var. For mig er det en film, der skal ses om søndagen, hvor man har tid til at nyde den.

En stjernerække af skuespillere medvirker i denne film og der er også en del der gæsteoptræder i et par minutter. Jeg har altid syntes, at Sean Penn var en suveræn og meget undervurderet skuespiller og James Caviezel ses også i en af hans bedste roller, (Har ikke set "Passion of the Christ" endnu) som modstykke til Sean Penn.

Hvis man er tålmodig og giver denne film lov til at krybe ind under huden på en, så vil man synes, at det er en fantastisk filmoplevelse man har fået.

Jeg må da også indrømme, at jeg fik en klump i halsen, da den soldat vi igennem hele filmen har set flashbacks med, hvor han er sammen med sin kæreste på stranden, skubber hende på en gynge osv, modtager et brev fra hende, hvor hun siger, at hun har fundet en anden. Man kan ligefrem fornemme, hvordan hans verden bryder sammen, da håbet om at nå hjem til hende i live, er det eneste, som har holdt ham kørende.

Fantastisk flot krigsfilm og en af de bedste der er lavet, hvis ikke den bedste. Synd at der skal gå så lang tid imellem, at man hører fra Terrence Malick.
Den tynde røde linie