Nej - de er ikke de samme...

6.0
De 2 film (Matrix er den første og Reloaded/Revolutions den næste) er naturligvis ikke det samme - så hvis du forventer det, så lad være med at se R/R!

Hvis du til gengæld kan se forbi den "virkelige verden" og "The Matrix" som værende 2 forskellige ting (husk nu - "ignorance is bliss", så hvis du virkelig tror at Wachowski brødrene prøver at fortælle dig at det er sådan det hænger sammen - så skulle du måske se "The Matrix en 50-80 gange til).

R/R er totalt overgearede mht. action og effekter - og bagved ligger der endnu mere - og endnu dybere tanker filosofier - kald det filmens "Matrix" end de fleste kan se. Og når du til det plan, så er R/R MINDST ligeså god som "The Matrix".

Men du kan jo også bare sluge den blå pille som de fleste andre der ikke vil fatte historien i filmen. Du vil jo aldrig opleve det som noget specielt alligevel...

Men tager du den røde - og som jeg før skrev - kan sætte dig ud over hvad du TROR der er historien, så viser R/R dig vejen :)

Tag nu den røde pille. Og hvis du tager den blå, så lev i stiltiende ignorans i din egen "Matrix" - men lad være med at udtale dig om hvordan "den virkelige verden" ser ud. Der befinder du dig jo alligevel ikke vel?!

(Hint - hvis du stadig ikke forstår hvad jeg skriver om, så kan jeg anbefale at du kigger lidt på den Buddhistiske måde at kigge på begrebet "tanker")
The Matrix Revolutions