ZZZzzzZZZ

1.0
Jeg må indrømme at det er klart en af de dårligste film jeg har set i mange år...

Jeg var ellers i rigtig hopla-humør. Jeg havde fødselsdag og havde dagen før set "MONSTER", som varmt kan anbefales, så jeg var klar til at se endnu en god film - MEN NEJ !

For fanden da, hvor var den dårlig...

Jeg mener egentlig også at den var meget urealistisk. Jeg har intet problem med at vi skildrer en sorg og hvordan tragiske oplevelser kan få mennesker til at gøre tragiske ting - men helt ærlig.

En far der er DYBT ulykkelig over tabet af sin datter, opsøger kvinden der har kørt datter hans datter ned - så langt så godt. Herefter tager han hjem til hende og begynder at slå hende... Stadig her er jeg med. Men at så voldtager hende. For fanden da, havde vi virkelig brug for at få det med, man får en kæmpe dusk med utallige sorte hår lige op i hovedet. FØJ.

Mere realistisk er det da at han går hjem til sin kone og siger "Jeg har kneppet en dame" og det er sat op som en "komisk" scene. Endnu engang MEGET UREALISTISK !!!

Der ud over så hader jeg at det føles som om der går 4 timer i mellem hver sætning i filmen.... Jeg ved ikke om det er P. Steen´s måde at få filmen til at vare længere end en carlsberg reklame.

Jeg kan kun sige en ting - LAD VÆR MED AT SE DEN!

Den ville få minus point om muligt.

Føj. En sort plet på dansk film-historie. Øv, havde jeg da bare lejet "arven" på dvd igen.
Lad de små børn...