S.k.W.A.T.

1.0
Denne film minder mig på mange måder om "Bad Boys" med Will Smith & Martin Lawrence.
De manglende action scener er opvejet med hurtig klipning, smarte replikker, Colin "flabet-fræk-fyr" Farrell, LL "Jeg skulle have holdt mig til Hip Hop"Cool J´s muskler og Michelle "som sædvanlig bad chick" Rodriguez.

Den følger den seneste række af mindre underholdende action film, som f.eks. "the Fast & the furious", "2 fast 2 furious", "Torque", "Welcome to the jungle", "Bad boys II (Også selv om der var mere action end i etteren)" og især "XxX". Det eneste det drejer sig om er åbenbart, at det hele skal se smart ud. Det virker dog mindre smart, når der ikke er nogen ordentlig handling til at holde sammen på det hele.

Efter at være kommet ud af biografen begyndte jeg at spekulere på, hvor al actionen fra traileren blev af. Action scenerne kunne tælles på én hånd.

Derudover begynder handlingen først for alvor at tage fat næsten en time inde i filmen og på det tidspunkt ved man, at filmen alligevel snart slutter og begynder derfor at spekulere på, hvorfor man har siddet og spildt en hel time på at sidde og se en action udgave (uden særlig action) af "Police Academy".

Hvis jeg skal se en action film, så behøver jeg ikke en time til at lære personerne at kende og sidde i uvisheden om hvorvidt vores helt, kommer med på Samuel Jackson´s S.W.A.T. team. Det siger jo sig selv.

Dette er en af de film, hvor det går op for en idet man træder ud af biograf salen, hvor lidt man egentlig har fået for den 25 øre.

Dette er ved at kendetegne alle action film, som bliver smækket op på det hvide lærred. Tiderne med action film som f.eks. "Die hard trilogien", "the Last boyscout" & "the Long kiss goodnight" er forlængst ovre. Nutildags er action filmene ikke engang underholdende mere, men for det meste bare kedelige. Hvilket må være årsagen til, at der ikke bliver produceret så mange mere.

Så hvis man virkelig ønsker at bliver underholdt med noget rigtig action, ja så er man jo nødt til at ty til de gamle John Woo film. Især "Hard Boiled". Selv handlingen er bedre end "S.k.W.A.T".

Et trin nedad rangstigen for Colin Farrell efter at det hele startede så godt i Tim Roth´s "the War Zone" og efter først at have set traileren til denne film, kan jeg kun sige: Falsk reklame!!
S.W.A.T. - Politiets Eliteenhed