- Mere end okay -

4.0
Socialrådgiveren Nete (Steen) lever et travlt liv med omkostninger på det personlige plan. Da hendes far (Ernst) bliver alvorligt syg og får diagnosticeret kræft med få uger tilbage at leve i, insisterer Nete på, at han flytter ind hos hende og hendes familie. Pludselig er der så meget, der skal nås.

Lunefuldt og bredt appellerende drama der fastholder dansk films nylige tradition for at lave film, der både formår at udvise dybsindigt drama samt lun humor.

”Okay” er en professionel og habilt lavet produktion, der rammer plet med sin skarpsindige tone. Effektivt socialrealistisk drama, der sørger for aldrig at virke selvhøjtideligt, og hvor der er plads til at grine med.

Jesper W. Nielsen er en begavet instruktør, der med sine knivskarpe billeder ikke er ræd for at udfordre sit talent. Det er måske ikke særlig tidløst instrueret, men det er nu engang rart med en moderne instruktion i en moderne film.

Paprika Steen er i begivenhedernes brændpunkt med en pragtfuld (og prisbelønnet) præstation i hovedrollen. Også Ole Ernst er en fryd at opleve i en jævnaldrende rolle, og skuespillet er da også stærkt medvirkende til filmens vellykkede udfald.
OKAY