Splat uden blod

3.0
Dette må da være en af de mest sadistiske film i historien. Den er så ulidelig i sine torturscener, at ens mave vender sig et par gange eller tre. Leatherface og familien er simpelthen så fordrejede, at man aldrig helt forsår deres sadistiske mål.
Filmen er blevet kaldt en af verdens første splattere, men fatisk er den ganske ublodig og den værste vold bliver kun antydet med lyde. Alligevel har "Motorsavs massakren" gjort et langt større indtryk på mig end de fleste splattere, hvilket nok skyldes denne smart måde at fremføre uhyggen på.

Tobe Hooper må siges at have begået en lille klassiker, der vinder alt i kraft af sin nyskabelse. Alt andet er direkte b-film, med nogle frygtelige skuespilspræstationer som det allerværste. Derfor ville jeg gerne give filmen en stjerne mere for dens originalitet, men større dele af filmen er forfærdelige at se netop på grund af skuespils-kvaliteten - eller mangel på samme.

Min opfordring er, at alle, der kun har hørt om filmen og derfor på forhånd enten tænker: "Den er for blodig for mig" eller "Hold da op for en b-film" skulle tage at se den. Det kan godt være deres fordomme viser sig at være rigtige, men den er for de fleste sjældent som de havde regnet med.
Motorsavsmassakren