Under achiever

1.0
Jeg læste for nyligt, at der skulle være en 2ér og måske endda en 3ér på vej. Hvorfor fatter man ikke.

Dette var den dårligste biograf film, som jeg var vidne til sidste år. Efter den første halve time begyndte min kæreste og jeg, at sidde og vende os uroligt i sædet og ventede faktisk bare på, at filmen skulle slutte. Det var dog først efter, at filmen var slut, at vi indså, at vi begge havde kedet vores røv i laser og at det havde været en direkte pinsel for os begge, at komme igennem denne film.

Jeg havde store forventninger til denne film, da jeg havde set "Blade 1+2" og synes de var underholdende (mest etteren), til trods for at jeg ikke er den største Wesley Snipes fan. (Den var i det mindste ganske tro mod tegneserien)

Efter at have set traileren på nettet tænkte jeg, at det var forfriskende at se Kate Beckinsdale i sådan en rolle efter Pearl Harbor. Jeg tror, de har taget scener fra de første 10 min. og de sidste 10 min. og klippet sammen, for ellers sker der intet i filmen.
Til gengæld kunne den have været en ok 20 min. kortfilm.

Udover at man i over halvanden time af filmen venter på, at der skal ske noget, så byder denne film på de kedeligste skuespillere, jeg har set i lang tid. Man ville måske have syntes, at "the bad guy" var skræmmende, hvis det ikke lige var fordi, at man faldt i søvn, hver gang hans bedrøvelige fjæs dukkede op på lærredet. Han lignede mere noget, der burde høre hjemme i en Shakespeare opførelse.

Tag "Blade" og fjern action scenerne, så har du "Underworld".
Gaaab.
Underworld