Kill them all!!!!

4.0
Kill Bill er nøjagtig en film hvad den giver sig ud for, nemlig en voldsorgie over alle voldsorgier (hvis man kan sige det sådan). Den er forholdsvis let at kritisere og hakke ned på, fordi historien er papirtynd og skuespillet er intet særligt. Er man ligeglad med de vigtige elementer som historie og skuespillet, jamen så er Kill Bill en forrygende og lidt anderledes underholdning end det vi plejer at se fra mægtige Hollywood.

QT’s Kill Bill er bestemt ikke tilladt for alle mennesker. Den egner sig nok til en lille håndfuld mennesker, som elsker blod og indvolde der vælter ud over mennesker. Filmen er derimod stærkt overdrevet, men al den overdrivelse hører jo med til underholdningen. Filmens stil er ganske sjov, især i den periode, hvor instruktøren vælger at bruge tegneserie-stil. Jeg ved ikke helt, hvorfor han har valgt at bruge tegneserie-stil i den korte periode af filmen, måske fordi det var nok billigere og nemmere at lave, men anderledes og sjovt var det i hvert fald. Og så er der også slutningen, hvor Uma Thurman kæmper mod alle de mænd, så skifter billedet til sort og hvidt.

Jeg mener stadig, at Tarantions bedste film er ”Pulp Fiction”, og han får det svært ved at overgå sig selv i fremtiden. Kill Bill er jo en god portion underholdning, men det er også det eneste. Kill Bill mangler måske fede replikker, som QT er jo kendt for. Men som sagt, så er der sgu tryk på og Uma Thurman er knivskrap som dræbermaskine.

Den får fire knivstik fra mig……
Kill Bill Volume One