Jeps

3.0
Rammerne om denne film er mere mainstream end man kunne forvente af Coen brødrene, men det er nok pga. emnet de har valgt at beskæftige sig med.
Jeg synes,at filmen er mere en kritik af samfundet end en kærlighedshistorie og jeg vil give Maja helt ret i, at de har benyttet to af de mest usympatiske klichéer der findes.

Valget på Clooney og Zeta-Jones matcher derfor perfekt til filmens to hovedroller, da det er to af Hollywoods hotte og man normalt sagtens ville kunne se dem i en kliché kærlighedsfilm sammen.

Det er dog bare ikke tilfældet her og det er måske her, at filmen skiller sig lidt ud. Da jeg samtidig synes, at den virker som en lille kritik af disse film.

Dette kan måske også forvirre mere end det gør gavn. Jeg havde da heller ingen forventninger om, at det skulle være meget andet end en kliché kærlighedshistorie.

En skæv komedie fra Coen brødrene omend en smule mere mainstream end hvad man er vant til fra deres side. Eller også er det bare fordi, at jeg ikke finder denne type film interessant og synes der har været en del med lignende temaer. Var f.eks. heller ikke vild med "the War of the roses".
Intolerable Cruelty