Slettede scener

6.0
fandt noget om et par slettede scener, som nok ville komme med i Extended Edition, det er måske ikke så meget, men lidt er der da ;-)

Mulig spoiler:


Scene 1: Faramir og Éowyn genvinder krafter efter kamp. Aragorn healer Èowyn, og hun bliver mere forelsket i ham. Samtidig falder Faramir for Èowyn. Jackson fortæller at det hiver historien lidt væk fra Frodo og derfor er blevet klippet ud.

Scene 2: Jackson havde oprindeligt filmet Ormetunge dræbe Saruman som slutning på "Ringenes Herre: De To Tårne", men flyttede det i stedet til begyndelsen på "Kongen Vender Tilbage". Det er nu blevet helt klippet ud fordi Jackson mente at det ville sætte tempoet ned på filmen.

Jackson har også udtalt:

"Vi har en time med optagelser, som vi skød for 'Kongen Vender Tilbage' som vi ikke puttede i filmen. Jeg skal til at arbejde på en udviddet DVD-version, selvom jeg ikke tror at alt sammen kommer med fordi tempoet ville blive virkelig mærkeligt. Men der er nogle gode sager som ikke er i bogen. Vi lavede en sjov scene med Gimli og Legolas, der har en drikkekonkurrence som jeg virkelig godt kunne lide, men vi følte [at det var for komisk] på det tidspunkt hvor vi ville bygge historiens spænding op. Og der er en sekvens med Sam og Frodo forklædt som orker, hvor de havner i orchæren i et stykke tid."

har heller ikke rigtig kunne finde ud af hvornår den udkommer.
Ringenes Herre - Kongen vender tilbage