hmmm...

4.0
Jeg kan ærlig talt ikke se det sjove eller spændende eller hvad ved jeg i en masse afhukkede lemmer og ensformig fægtning! Derfor overraskede 2'eren mig positivt og jeg syntes bestemt bedre om denne film!

Stilen er ubeskrivelig cool og historien meget bedre end i 1'eren, men som ingen ringere end "THE dude" skriver tager handlingen jo også først fart i 2'eren. Jeg mener immervæk at disse film er rimelig overvurderede og det samme gælder hele Tarentinos karriere. Jeg har aldrig rigtig kunnet finde ud af hvad det fascinerende ved blodig vold og beskidt sprog er.

Men her syntes jeg han gør det noget bedre som instruktør og han formår virkelig at give historien liv, hvilket nok skyldes det faktum at handlingen her ikke bliver løbet over ende af voldsom og til tider pinlig (hva sker der for hende pigen med morgenstjernen?) kung fu fighting!! Men er man til gengæld hardcore Tarentino-fan er der bestemt ingen vej udenom for Kill Bill filmene vil uden tvivl indtage første pladsen som Quentins bedste film!
Kill Bill Volume Two