Hollywood flops!

1.0
En film fra instruktøren Ron Shelton som efter at have givet os film om Baseball, Basketball, Golf & Amerikansk fodbold, denne gang har valgt at træde ud af sportsverdenen og ind i den genre som hedder action/krimi/komedie. Han skulle have fortsat traditionen og lavet en film om curling i stedet. (eller holdt sig til lidt alvorligere film som Dark Blue).

Dette er en af den type film, hvor handlingen er så tynd, at der foregår en masse ligegyldigt omkring de to hovedroller for at fylde tiden ud.

Filmen virker inspireret af hele spetaklet omkring Suge Knight og pladeselskabet Death Row, hvor flere af artisterne, Kurupt (Som medvirker i filmen og i Sheltons forrige film Dark Blue), Dazz, Dr. Dre og Snoop Dogg havde svært ved at trække sig ud, uden at få Suge på nakken.

Action var der ikke meget af...nå jo der var en biljagt, hvor Ford sidder og snakker i mobil tlf. mens han prøver at sælge et hus. Det er da sjovt! Eller??? For slet ikke at snakke om, da de finder frem til "the bad guys" på Hollywwod Boulevard ved hjælp af Lena Olin, som er synsk.

Flere gode skuespillere har spildt deres tid på det her crap og fået et ordentligt hak i tuden til deres CV. Inkluderer måske ikke Hartenett, da hans CV allerede så skidt ud efter film som Pearl Harbor & 40 days & 40 nights. Heldigvis for ham kom Black Hawk Down indimellem til at pynte lidt på det.
Filmen indeholder også en af de lammeste scener som længe er set på det hvide lærred. Nemlig scenen hvor Ford og Hartnett skal afhøres af Interne Affærer og Fords mobil telefon bliver ved med at ringe mens Hartnett laver yoga inde ved siden af. Denne scene var så pinlig, at det løb en koldt ned ad ryggen.

Igen må jeg henvende mig til pigerne: "Filmen er god fordi Josh er med"?????? Øøøhhhh, nej. Det er den ikke.
Ligesom "Anaconda" ikke havde nogle fede special effects, bare fordi Jennifer Lopez var med.

Om man så kun er en lille pige på 6 år, er det stadig skræmmende udtalelser, men det er jo en af grundene til, at vi bliver ved med at få smidt sådan noget lort i nakken. Hvis man kan sælge billetter ved bare at have en lækker fyr med i en film, ja så kan man sgu lave et halvanden times toiletbesøg og få et hit.
Hollywood Cops