MONSTER GOD!

5.0
Alle de meget negative anmeldelser af Van Helsing er ren og skær filmsnobberi. Personligt er der kun enkelte scener i de to The Mummy film af Stephen Sommers jeg synes om (resten er crap - ikke mindst The Rock (yuck!)).

Derimod var jeg UTROLIG GODT underholdt af den fantastiske Van Helsing! Det er uden tvivl den mest tempofyldte actionmættede monsterfilm jeg NOGENSINDE har set! Og det super sexede dystre gotiske look bidrager kun positivt til denne fuldendte monster adventurefilm.

Folk, der vil have høj filmkunst bør ikke se Van Helsing, men elsker man tegneserier og svulstig over-the-top action og frem for alt de klassiske monsterfilm vil man ELSKE Van Helsing!!!!

Van Helsing er rendyrket underholdning med et super cool og sexet look - og det er prisværdigt i en tid, hvor andre såkaldte underholdsningsfilm enten er sovset ind i politiske intriger som de nye skrækkelige Star Wars film eller lommefilosofisk bavl som de sidste to The Matrix film (kun 1eren er et mesterværk).

Van Helsing får 5 ud af 6 stjerner i min bog, da jeg var underholdt fra start til slut og gik meget tilfreds ud af biografen. Se den og døm selv. Van Helsing er storslået gotisk monsteraction - et ægte eventyr med et fantastisk lækkert look.
Van Helsing