Sværd fisk at bryde

4.0
Hva så piger? Er det så nu man skal skrive "Filmen er fed, fordi man ser Halle Berrys bryster"??

Det er selvfølgelig altid et plus, men på den alvorlige side, så er "Swordfish" faktisk overraskende underholdende. Faktisk tror jeg, at det var den mest underholdende action/spændningsfilm jeg så i 2001. Action scenerne er tilpas mange og de er veludførte. Især scenen hvor der bliver panoreret rundt mens bomben sprænger er utrolig flot lavet.

Dette er en af den type action film, som man lidt går og savner. Nu tildags er de fleste action film som at sidde og se en tynd musikvideo og æraen med film som "Die Hard 1+2+3", "Predator 1+2","the Last boyscout", "the Long kiss goodnight" og selv "Cliffhanger" er ved at være forbi. Derfor kom denne film også overraskende, da den minder mig lidt om den type action film, som blev lavet i starten af 90érne.

Det er også et skridt frem for Dominic Sena, som jeg synes tog et skridt nedad rebstigen med det ikke helt så vellykkede remake af "Gone in 60 seconds" med Nicolas Cage. Måske var det bare fordi, at jeg havde så store forventninger efter "Kalifornia", hvilket må siges at være hans bedste film. For ikke at sige Brad Pitts bedste præstation.

Derudover er det en god cast og selvom jeg ikke er den største John T. fan, da jeg nogle gange synes han skal spille lidt for smart, så er han næsten udholdelig i denne her. Han skal jo også holde trit med Hugh Jackman, som var udmærket som "Jærven" i X-men.

Så alt i alt en udmærket og flot lavet action film, som ikke forfalder til latterlige kommentarer og scener som f.eks. film som: "XXX", "Charlie´s Angels 1+2" og "Bad boys".

Nå ja, så var der forresten en film til, som vi kan være enige om Das Gott. Det er jo ved at blive til en hel vane. (Griner)
Swordfish - kodeord Sværdfisk