Alt Ved Det "Gamle"

3.0
Et diamant kup begås og byttes skal afleveres, og samtidig vil en bokser (Pitt) ikke vil tabe de kampe han får besked på og så kører intrigerne ellers derudaf i en rigtig pærevælling.

Den engelske instruktør Ritchie bragede igennem filmhimmelen tilbage i 1998 med sin spillefilms debut, den underholdende og energiske ”Lock, Stock And Two Smoking Barrels”. Her i hans næste film forsætter han i samme ubeherskede stil, men uden at have en helt så god historie at fortælle.

Den lidt svage historie skjules dog til at begynde med forholdsvis godt i filmens mange cinematiske virkemidler, furiøse klippestil og et højt tempo, der nu ikke altid er lige elegant, måske fordi den virker så påtaget, og kan komme til at virke irriterende indimellem. Og bag alt dette må man desværre også sande, at hverken handlingen eller personerne er nævneværdigt interessante, eller at der i sidste ende bydes på en synderligt tankevækkende historie, hvad enten den så prøver på at være det eller ej.

Alligevel er det hele vejen ret så underholdende med sjove actionscener, morsomme situationer og pudsige optrin. Ellers er det bare mere af det samme som i Ritchie’s forrige film, blot mindre kvalitativt.

Ritchie kan heller ikke sige sig fri for at være inspireret af Quentin Tarantino og dennes film ”Reservoir Dogs” og især ”Pulp Fiction”.
Snatch