Klasse thriller

5.0
En af de bedre af slagsen og leveret af mesteren himself, Brian De Palma.

Dette er en af de bedste roller jeg har set Travolta i. Hvilket Tarantino åbenbart også synes, eftersom denne film er en af hans yndlingsfilm og var en af grundene til, at han ville have Travolta med i "Pulp Fiction". Hey, vi regnede nok heller ikke med, at det var pga.hans præstationer i "Det er mig der snakker" filmene.

En rigtig god thriler som hele tiden har ens opmærksomhed, uden at være fyldt med action og andet blikfang.

Nancy Allen og John Lithgow, som jo er gengangere i flere af DePalma´s film, gør det også rigtig godt. Derudover er det morsomt at se Dennis "Sipowitz" Franz fra "New York Blues" i sine lidt yngre dage. Han er ENDNU tyndere og har ENDNU mere hår på hovedet end i "Die Hard 2". Ak ja, hvad tiden ikke gør ved os.

Dette er en absolut klasse film i sin genre, som man skal se, hvis man kan få fat på den.
Hvis man vil have fat i nogle rigtig "modbydelige" thrillere, så skal man tjekke to af DePalma´s andre film ud, nemlig "Det skjulte ansigt (Raising Cain)" med John Lithgow og "Klædt på til mord (Dressed to kill)" m. bla. Michael Caine. Det er de to thrillere der har fået det til at løbe mig koldest ned af ryggen, i betragtning af at de ikke er rigtige gysere. Geniale film!
Døden sletter alle spor