Vild med Bob og Walt!

4.0
Advarsel: Mulige spoilers.

Bob (Damon) og Walt (kinnear) er siamesiske tvillinger, hvor livet er en smule anderledes for dem. En dag bestemmer Walt sig at tage til Hollywood for at være en filmstjerne, men hans bror er ikke specielt begejstret for tanken om at tage til Hollywood.

Hamrende morsom og spændende lille komedie fra brødrene Farrelly, som gav os nogle af de sjoveste komedier der er set på film. Jeg tænker specielt på komedien "Dum og dummere" og "Me, myself and Irene", som er mine to favoritter der overtager første pladsen på min topliste over bedste komediefilm.

Damon er god i rollen og det er han næsten altid, lige meget hvad han spiller, mens Kinnear er tæt på at stjæle showet med en overraskende god indsats, som ikke er set før. Eva Mendes er røvlækker og fræk, det er nok filmens største højdepunkt. He he. Hun er nok ikke med her pga hendes talent, men fordi hun ser skide godt ud og så er kun en tiltrækkende kvinde, så det gør helt ondt. Jeg ser gerne de film hun medvirker i.

Det er længe siden jeg har grinet så meget. Denne komedie er noget mere afdæmpet (hvis man kan bruge det udtryk her) end det vi plejer at se fra brødrene. Modsat til deres tidligere film som ”Dum og dummere”, der var fyldt med totalt latterlige og pissehamrende sjove og provokerende scener (på den gode måde), mens denne komedie holder sig lidt for fin i forhold til deres tidligere film. Men det gør absolut filmen ikke dårligere af den grund eller noget, tværtimod så er ”Stuck on you” sjov, interessant og på en måde også lidt tankevækkende film synes jeg.

Der er ikke nogle overraskelsesmomenter i filmen, bortset fra en enkelt episode, og her tænker jeg selvfølgelig på, hvor Bob og Walt vælger at foretage den operation, hvor de ville blive adskilt fra hinanden. Jeg havde ikke regnet med, at de ville gennemføre operationen, men det gjorde de. Ellers får man stort set det man forventer.



Filmens spilletid kan være et problem, der er ikke mange komedier der strækker sig over to timer. Hen mod slutningen kan filmen virke en anelse langtrukken, men jeg kedede mig aldrig for alvor, dertil synes jeg filmen havde mange sjove og herlige momenter.
To i en