Den er virkelig GOD!

4.0
Og ja.. det er den rent faktisk!
Selvom nogen folk sys det er plat med kinesiske lammenåle.. som rent faktisk er almindelige nåle som de bare sætter i en bestemt nerve for at få den ønskede effekt. Det kan kineserne rent faktisk gøre i virkeligheden!
Der er også nogen folk som mener at volden er for voldsom og der er for meget blod til at de kan klare det.. men de folk glemte hvist lige at Jet Li faktisk selv har sagt at man skulle være mindst 18 for at se den..

Så findes der de folk som prøver at anmelde en film med martial arts uden at have forstand på det og kunne lide det.. selvfølgelig vil man ikke kunne lide en film hvor der udelukkende bliver brugt martial arts i actions-scenerne hvis man ikke kan lide martial arts! Altså skal folk der kan lide det, ikke kigge på denne slags anmeldelser.

Til sidst skal det lige siges at alle kampscenerne rent faktisk er mulige i virkeligheden hvis man er lige så god som Jet Li, der vandt sit første mesterskab i kung fu og wushu da han var 9 år.
Der blev kun brugt 2 snore i filmen til nogle spark for at holde Jet på plads, og kun i én af scenerne bliver der brugt computergrafik (den med billiardkuglen).

Altså, man skal helt klart se den hvis man er fan af Jet Li, Bridget Fonda (som også gør det meget godt!) eller stilen (martial arts)!
----
Kiss of the Dragon