Ahhh come on Sarah

2.0
Jeg synes faktisk, at denne film var ok. Ikke fordi at action og kamp scenerne var meget bedre end man er vant til, men fordi at filmen ikke er ligeså b-agtig, som man er vant til fra Jet Li´s side (Hvilket jo er folkene bag filmens skyld). Filmen byder på ok underholdning og så er den fis også slået.

Hvis man virkelig vil se Jet Li folde sig ud, så skal man efter min mening stadig have fat på "Once upon a time in China" filmene, som indeholder nogle af de flottest koreagreferede kampscener i filmhistorien.

Kan ikke bestemme mig for om 2 stjerner er for lidt og om 3 er for meget, så den får bare 2, selvom den altså var bedre end mine forventninger.

Til Sarah_Eyovarah: Ingen tvivl om at Jet Li er en fantatisk kampsport udøver. Det være sig med næver, spark og våben. Det er dog stadig film, skal vi lige huske på og når du skriver at kampscenerne kan lade sig gøre i virkeligheden, ja så kan de koreagraferes sådan i virkeligheden. Det gør dog ikke kampscenerne realistiske, da skurkene på film mange gange ikke gør meget for at parere slagene, men bare står og venter på, at det kommer. Nu har jeg selv dyrket kampsport i adskillige år, og jeg har aldrig set en kamp på film, som har været "realistisk". Ellers ville det jo også være kedeligt for publikum at se på. Tag for eksempel "Ultimate fighting" stævnerne, hvor man må næsten alt. Der ender kampene næsten altid i infight (tæt på modstanderen) eller på gulvet i klinch. Det ender også altid med at blive noget rod, hvis det er to modstandere, som ikke er gode til at bryde.

Derudover, hvis du kigger på film som "Romeo must die", så er der vist ingen tvivl om, at der er brugt masser af wires til Jet Li´s scener og det ødelægger det meget for mig, da han burde kunne holde en film oppe underholdningsmæssigt på sine "skills" uden hjælpemidler.

Så ja det kan være underholdende at se på, men de kampe vi ser på film, er langt fra den virkelige verden. Det minder mere om en velkoordineret ballet.
Faktisk er mange tumper igennem tiden kommet galt af sted, ved at have siddet og set karate film og så troet de kunne gå ud og gøre som på film.
Kiss of the Dragon