Dangerous Liaisons

4.0
Cruel Intentions eller Sex Games (som de jo har valgt at kalde den herhjemme. Det får den jo også til at lyde som en klassefilm med den titel i stedet for) er baseret på den samme gamle franske roman, som lå til grund for filmen Farlige Forbindelser (Dangerous Liaisons) fra 1988, med John Malkovich, Glenn Close, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman og Keanu Reeves i hovedrollerne.

Da jeg så, at den skulle laves igen som en slags ungdomsfilm og foregå i vore dage, så tvivlede jeg på projektets slutresultat.

Filmen er dog ganske seværdig og bedre skruet sammen end jeg havde forventet. Ikke mindst pga. en rigtig god præstation af Ryan Phillipe og Selma Blair. Sidstnævnte leverer faktisk en af de morsomste præstationer, jeg har set fra en pige/kvinde. Hun gør det godt, som den naive og kiksede rigmandspige.

Sarah Michelle Gellar har jeg ikke meget tilovers for, da hun i mine øjne er så overfladisk og kedelig at se på i alle sine roller, at hun faktisk for mig er indbegrebet af en Hollywood bimbo. Kender hende ikke, så ved ikke hvordan hun er i virkeligheden, men det er altså de vibes jeg får, af at se hende på film.
Sex Games