See The World Spider-Man!

5.0
En dag bestemmer Homer (Tobey) for at forlade sit fosterhjem, hvor han selv blev opdraget der og senere hen hjælp forældreløse børn. Hele sit liv har han været på et fosterhjem og nu er han blevet moden nok til at se verden. Men tingene er bestemt ikke som han havde forestillet sig.

Det er en flot og utroligt velspillet drama med fængende emotionelle momenter, hvor filmen aldrig udvikler sig til at være en sukkersød kærlighedsfilm, som man kunne have frygtet. Heldigvis sker det ikke her, tværtimod så er filmen barsk som går både til og over grænsen. Filmen har et bud om abort, og man ser flere kvinder i filmen der vælger at foretage en abort. Men det der var bemærkelsesværdig her, det var at de kvinder som foretog en abort var jo meget lykkelige mennesker bagefter, og det er sjældent at man ser det i film. Her går de kvinder ikke og tudbrøler over, at de har foretaget en abort og hvor meget de fortryder det nu. De har bestemt sig, at en abort er den eneste løsning for dem og der er desværre ikke fortrydelsesret her.

Skuespillerne gør det alle godt, især Michael Cain burde fremhæves. Tobey er også god og troværdig i rollen, men virker en smule for søvnig til min smag. Den smukke Charlize er også god i rollen, en af de få kvinder der både kan spille skuespil og se knaldgodt ud.

En barsk og dybt rørende film om et menneske, som forlader sit hjem for at se verden. Smukt fotograferet og velfortalt.
Æblemostreglementet