Voldsorgie!

1.0
Dybt åndssvag og forudsigelig action/science fictionfilm, uden de stor ideer eller visioner. Replikkerne er en katastrofe, ofte fyres platte og åndssvage one-liners af, mens historien afbrydes af uopfindsomme actionscener. Instruktøren har åbenbart glemt, at små zombier der render rundt ikke længere kan skræmme folk som det kunne før i tiden.

Typisk typisk Hollywood samlebåndsproduktion, lavet lige nøjagtig efter et typisk tyndt koncept, blot langt langt dårligere end ellers. Der er ikke grund til at komme med dybere forklaringer om denne film, den er hvad den er. Værre fås det simpelthen ikke.

Skuespillet er ikke værd at nævne, måske bortset fra Ice Cube som har spillet meget godt engang, her tænker jeg på film som ”Higher Learning” og ”Boyz in the hood”. Det siges at han skal medvirke i den næste xXx film, håber jeg tager fejl. Ellers har vi den smukke Natasha, en typisk rolle for hende, men hun kan altså ikke spille skuespil. Hun er skide lækker, men det er også det eneste hun har at byde på.

Fantasiløs og plat film....
Ghosts of Mars