Det samme men underholdende

4.0
2éren fortsætter hvor 1éren slap. Det meste af rollebesætningen er af logiske grunde skiftet ud. Dog vender Ali Larter tilbage.

Selvom filmen ikke har meget nyt at byde på i historien, så synes jeg faktisk, at den var lige så underholdende som etteren. Nok fordi jeg som et lille barn juleaften spændt sidder og venter på, hvordan den næste person kommer til at ryge.
Det bliver ikke mere basalt end det. (Griner)
Især fordi drabsscenerne er overraskende godt lavet. Især i betragtning af, at det er en 2ér uden det helt store budget. Især den første scene på motorvejen er flot lavet.

Til gengæld er skuespillerne i denne mere kedelige end i etteren.

Thomas: Du er sgu ikke meget for denne type "de-ryger-en-efter-en" gyser, hva? Kan udmærket forstå dig.
Gysere og komedier er nok bare 2 af de eneste kategorier, hvor mit krav til historie og plot bliver nedtonet. Faktisk kan det tit spolere en komedie eller en gyser, hvis der skal bruges for meget tid på at etablere en historie. Man vil jo gerne nå frem til grinene eller gysene.

For eksempel foretrækker jeg Farrelly brødrenes første par film som "Kingpin" og "Dum og dummere" med de meget spinkle handlinger, fremfor deres seneste som "There´s something about Mary", "Shallow Hal" og "Stuck on you". Ikke fordi de sidstnævnte ikke er morsomme. De varer bare næsten to timer pga. handlingen og bliver derfor indimellem lidt langtrukkene.
Jeg kan også chokere dig med, at film som Fredag d.13 serien og Halloween serien for det meste underholdt mig udmærket. Også selvom handlingen (i de fleste sequels) nærmest udeblev. Det er jo også det, der garanterer underholdning i disse film. At handlingen er så basal, at vi kan hoppe direkte over til myrderierne, som foregår et par gange hvert kvarter.
Helvedes uoriginalt men de udgiver sig i det mindste heller ikke for at være noget, som de ikke er. Så kan man i stedet sidde og vurdere om myrderierne er godt lavet (Griner).
Hvilket nok også er grunden til, at Scream serien trættede mig, da de skulle have den der "usual suspects" slutning, hvor man skulle sidde og tænke "Wauwww, så var det sgu alligevel ham eller hende eller dem der gjorde det". Det hører ikke hjemme i denne kategori. Vi er ligeglade hvem der gjorde det, bare det blev gjort *GG*

Hvis vi til gengæld skifter genre til Martail Arts film, ja så skal der sgu mere til at underholde mig end et par fyre i en gymnastiksal, som står og laver cirkelspark i halvanden time. Har faktisk set nogen karatefilm i sin tid, hvor handlingen var dårligere end det.
Final Destination 2