Hellraiser in space

4.0
Underholdende og creepy sci-fi horror med en udmærket cast.
Filmen er i stil med de mange andre i genren men er alligevel en af de bedre af slagsen.

Den er dog en del undervurderet (som flere herinde også nævner) og underholdningsmæssigt er den da helt i top. Derfor er det også underligt, at den ikke kom i biografen, når en film som "Kuglen" (som stinker), der kom samme år, kunne opnå det.

Den når ikke helt op på 5 stjerner i min bog, men man kan ikke give 4 1/2. Derfor får den 4 stjerner. Hvilket er positivt i betragtning af, at det var en film, som man havde forventet ville ligge omkring 1 stjerne.

Da det iøvrigt virkede højst besynderligt på en, at den ikke dukke op i biografen, fik det mig til at tænke på en anden super underholdende film fra året før, som mystisk nok også kom direkte på video. Den film jeg snakker om er, Peter Jackson´s første rigtige Hollywood produktion "the Frighteners" med Michael J. Fox i hovedrollen. En film med humor, adventure, gys og flotte effekter. Derudover er der (udover Fox) en rigtig god cast bestående bl.a. af Jake Busey, R.Lee Ermey og den fantastisk morsomme Jeffrey Combs (fra "Re-animator). En super underholdende og MEGET undervurderet film, som jeg håber, det bliver muligt at anmelde her på Scope. Især nu hvor Peter Jackson er blevet verdenskendt med "Ringenes Herre" trilogien.
Event Horizon