Fantastisk underholdende

5.0
Selvom Joe Dante har instrueret, så er det tydeligt at se, at Spielberg har været involveret i denne adventure/gyser/komedie. ("gyser" i mangel af et bedre ord)

Hvis du nogensinde anskaffer dig en "Mogwai", så husk de tre regler: 1: udsæt dem ikke for sollys eller skarpt lys. 2: Udsæt dem aldrig for vand og 3: Aldrig, ALDRIG fodre dem efter midnat!

Bliver efterfulgt af Gremlins 2, som næsten udelukkende er en komedie.

Dette er en underholdende film fra Joe Dante, som plejer at levere. Han har underholdt mig ganske godt med film som "Piranha", "Min mikro-makker"(Innerspace), og "Nabokrigen" (the ´burbs).

I "Min mikro-makker" har han igen teamet op med Speilberg. Iøvrigt en fantastisk underholdende sci-fi komedie med Dennis Quaid, Martin Short og Meg Ryan i hovedrollerne. Forhåbentlig kommer den snart på DVD herhjemme.

"Nabokrigen" med Tom Hanks er en af mine yndlingsfilm. Det er en af de film, som jeg har set flest gange. Ikke kun fordi den er morsom.(Jeg har set morsommere film) Det er bare en hyggelig film, som man altid kan sætte på, hvis der ikke er noget i fjernsynet og man bare lige skal stirre på noget i en 20 minutters tid. Så kan man bare fortsætte, hvor man slap næste gang.
Fed adventure/komedie som også gerne MEGET snart må komme på DVD.
Gremlins