Vampire The Masqurade ?

6.0
Det skal lige nævnes at jeg er en hardcore "Vamp"-fan.

Len Wisemann har lånt 70% af Underworld's historie fra Rollespillet "Vampire"(Hovedsageligt fra den specifikke "nutids-del" af Vampire, Vampire The Masqurade).

Han har dog udeladt et par ting fra Vampire-verdenen. Da Selene foreksempel besvimer, og kampen mellem vampyrens inderste sjæl og moral er fuldstændig udeladt(man ser på intet tidspunkt nogen vampyr jagte et bytte, give efter for "the hunger").

At han har gjort dette viser at dette er en film for fans, hvilket Ringenes Herre foreksempel på mange måder ikke er.

Plottet I Underworld er på en måde originialt, på den anden side virker det lidt som om man har hørt den før.

Scott Speedman leverer et middelmådigt stykke arbejde . . . Og så er det simpelthen ikke et eneste dårligt ord mere at sige om den film . . .

Special Effects'ne er helt i top og specielt hvor meget SG-folkene er gået i detaljer med de enkelte karakterer er forbavsende fantastisk.

Kate Beckinsale løfter filmen fra 3.5 stjerne til 6 stjerner via:

Hendes rå udstråling, perfekte fortolkning af en sofistikeret, dyrisk og på alle måder sexede "Deathdealer" - Selene.

Kate Beckinsale mestrer især sin stemmes virkning på publikum og hver en scene uden hende i filmen føles tom og mangelfuld. Hun lever sig ind i Selene og hun har udødeliggjort Selene, og sig selv, i mange Vamp-fanhjerter.

Underworld uden Kate Beckinsale = 3.5 stjerner og en præstation under Blade og The Matrix

Underworld med Kate Beckinsale = 6 stjerne, en pragtpræstation og efter at Selene har delt død ud til de to forgængere rykker Underworld forbi Blade og ligger sig i solen i The Matrix's nærhed.

Enhver film med Kate Beckinsale er værd at se, dømt udfra hendes performance i Pearl Harbor og Underworld.

Jeg kan næsten ikke vente til jeg skal se Van Helsing, og på forhånd ved jeg at lige meget hvad, kommer Kate ihvertifald til at levere varen.
Underworld