Super underholdning

5.0
Selvom det er en udmærket action film, så er det ikke action scenerne, jeg vil huske denne film mest for. Den vil blive husket for den film jeg har set, som indeholder flest smart ass replikker og for første gang, så holder det. Især fordi Bruce Willis har et lille selvironisk smil på læben, når han fyrer den ene punch line af efter den anden. Den der kommer tættest på ham i lignende replikker, er Sam Jackson i "the Long Kiss Goodnight".

En af de mest underholdende Tony Scott film (True Romance vil aldrig blive overgået) og igen med den der stemning og belysning, som minder om en solnedgang i Miami.

Bruce Willis igen som den lidt bumsede men cool type, som vi så ham i Die Hard filmene, men han gør det rigtig godt. Damon Wayans ses her i en af sine bedste roller og man kunne være bange for, at han ville føle at han havde noget at leve op til med Willis ved sin side, men han er tilpas afdæmpet i forhold til mange af hans andre roller.

Super underholdende og stilet action film.

Nu kunne jeg jo nævne Halle Berry, men det er ikke pga. hendes evner som skuespiller, at hun skiller sig ud her. (Og det er jo det eneste jeg kigger efter). Fløjt fløjt fløjt....
The Last Boy Scout