Mystisk og flot

6.0
Denne sci-fi undervandsfilm er noget af det flotteste jeg har set. Hvem andre end James Cameron kan levere noget i stil med denne. Typisk Cameron.

Ligesom Thomas har den fået de 6 stjerner fra mig udfra at det er Special editionen vi snakker om. Da jeg stadig ikke kan komme mig over slutscenen og meningen med filmen, som er cuttet ud af den oprindelige biograf version.

I takt med at man kommer længere og længere ned i Dybet, bliver man samtidig mere og mere fascineret af filmen og dens billeder.

Det er også en vidunderlig cast: Ed Harris gør det suverænt, Mary Elizabeth Mastrantonio (fra "Scarface") ses her i sin bedste roller og så er Michael Biehn for en gang skyld ikke en af heltene i en Cameron film, som han var det i Terminator og Aliens.

Fantastisk flot film med flotte effekter og en rørende historie.

Hollywood når det er bedst og mest storslået.

Thomas: Hvad skete der lige her? Tror du Scope har "lyttet" med igen, for jeg var da inde så sent som igår, da jeg anmeldte "Aliens" og påpege, at det var ærgerligt, at denne film ikke var at finde herinde. Det er sgu da hurtig service hva? Imponerende. Hvis det altså ikke er dig, som har "kimet" dem ned. *G*

OBS: Filmen er iøvrigt filmet i et forladt og ryddet atomkraftværk, som filmholdet fik fyldt med vand. Hvilket arbejde!
Dybet